Onze Wervikse kandidaten zijn bekend. Kristof Vandamme (Vlaams parlement) en Bercy Slegers (Kamer) vertegenwoordigen onze stadskleuren op 26 mei.

"We zijn fier om onze stad te mogen vertegenwoordiger voor deze verkiezingen, volop de weg vooruit"

  PLAATS 17 VLAAMS PARLEMENT

Kristof is 39 jaar, is papa van Douwe en Fran én hij staat op plaats 17 plaats voor het Vlaams Parlement. Kristof is kersvers gemeenteraadslid in Wervik. Daarvoor was hij ocmw-raadslid. Kristof is vakbondsafgevaardigde bij ACV Transcom West-Vlaanderen én werkte eerder als postbode in Menen.  Hij is tevens organisator van meerdere loopwedstrijden in de regio. Meer info Hier.

 1STE OPVOLGER KAMER

Bercy is 42 jaar, werkt voor Minister Crevits in Brussel én is 1e opvolger op de federale kamerlijst. Bercy is gemeenteraadslid sinds 2001.  Eerst in Mesen, daarna in Wervik.  Ze was ook 6 jaar schepen in Wervik én 2,5 jaar federaal parlementslid.  Ze werkte voor verschillende ministers: Yves Leterme, Kris Peeters en nu Hilde Crevits. Meer info Hier.

Samen willen zij uw stem zijn voor onze gemeente en onze regio !

 Al onze kandidaten voor West-vlaanderen vind je terug op volgende link :  https://west-vlaanderen.cdenv.be/nieuws/nieuws/definitieve-lijsten-cdv-west-vlaanderen-verkiezingen-26-mei-2019/