Kandidaten 2018

CD&V presenteert een sterk vernieuwde lijst. Maar liefst 15 van de 25 kandidaten zijn nieuw.  Alle 25 de kandidaten zijn sterk ingebed in het verenigingsleven van onze Stad.  Ze weten wat er leeft en willen graag uw spreekbuis zijn de volgende jaren. 

Er is een grondige vernieuwing en verjonging doorgevoerd van de lijst.  De gemiddelde leeftijd is 46 jaar.  

We schuiven één jongeren naar voor op een prominente plaats op de lijst:  Meinert Vanneste staat op plaats 5.  Meinert is student maatschappelijke integratie aan de VIVES hoge school in Kortrijk, is Chiroleider in Wervik én is sterk geïnteresseerd in politiek.   Samen met Emiel Knockaert en Marleen Rosseel hebben we 3 twintigers op onze lijst staan. 

Onze uittredende gemeente- en ocmw-raadsleden vormen de kop van de Lijst : Bercy Slegers, Hendrik Ingelbeen, Tom Durnez, Els Scheirlynck, Kristof vandamme én Yves Obin.  Lien Vandamme, vroeger ocmw-voorzitter en -raadslid uit Geluwe beslistte om de ploeg opnieuw te steunen vanop plaats 8.

Marc Decramer komt voor het eerst op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hij is lang voorzitter geweest van CD&V. Hij treedt nu voor het eerst vóór de schermen van de politiek als lijstduwer.  Samen met Filiep Vandecandelaere, die schepen was en nu nog steeds gemeenteraadslid is, is hij lijstduwer.

Lijst

Filmpjes voorstelling Lijst

Wilt u alle filmpjes zien waarin de verschillende kandidaten voorgesteld worden ?  
Ga dan naar deze link : CD&V TEEVEE.